Friday, 3 June 2011

you stole my heart !

pon ! pon ! pon !                                          
myra nak lalu nyh !
hee ~
psst2 ! , nanak story something nyh ,
nak dengar tak ?
tak mao ?
tak mao suda , p men jaoh2 ehh 
haha ,


yayayayayaya !
topik hari nyh adalah tentang seorang lelaki yang telah berjaya mencuri hati aku ,
dea seorang yang comel , caring lahh jugak , putih , cool & spoting gilerr 
haha , tapi dea berbeza dengan laki lain yang pernah aku knal sebelom nyh ,
nak tahu nape ?
jumm ekodd myra ~  


dea nyh lain cikit kerana kebanyakan laki yang pernah aku knal , semuanya gila BETINA !
tapi dea tak , nak tahu dea gila ape ??
hahaha .
jumm ekodd lagikk ;)


hahaha , dea gila GAME !
nak tahu game ape ??
game nyh !!
tahu nyh game ape ??
haa , nyh lahh game DOTA ;)
kesemua pix nyh adalah hasil dari dea main !
hebat ouh !
hahaha , dea pro dlm game nyh
bukan nak menunjuk2 , tapi sekadar ingin kasi tahu jeww .
kalo tak mao tahu , p berambuss lah dari blog aku nyh !
grr ~








ehh2 , korang tak pelik keww ??
aku kasi korang tgok pix game aje kan ?
pix dea aku tak kasi tgok lagikk kan ?
adoyaii ~
kejap naa ~ 
hikhik .
yayayayayaya !
inilah insan yang bertuah itu 
hikhik
nak tahu nma dea takk ?
kalo nak , jumm ekodd lagikk eahh :)









huhhh ! suda jaoh merantau , kita singgah kat sini pulak yeah !
lalalalalalalala ,
tahu nma dea takk ?
tak tahu ehh ?
mestilah korang tak tahu cbb aku belom knal kan .
hahaha
nma dea adalah , " AL-AMIN "
sedap + indah kan nma dea .
dea anak bongsu daripada 5 adik beradik .


aku sayang Amin rapat2 + ketad2 punya lahh !
dea lelaki yang mempunyai ciri2 yang aku mao selama nyh ,
aku takkan pelaskan dea dari hidup aku ~
aku janji !
memang banyak dugaan sepanjang kami bersama ,
tipulah kalo aku kata dea tak pernah buad hal ,
dea juga insan biasa yang selalu buad salah ,


memang aku pernah menagis cbb perangai dea ,
antara dugaan yang paling hebat adalah , apabila hubungan kami harus stop sementara waktu ,
oh noo !
aku tak dapat terima hakikat sebegitu ~
aku tak bole contact langsung dengan dea ,
cuba bayangkan ??
mcm mna aku rasa saat itu ,
mcm mna aku nak luahkan rasa rindu aku pada dea ,
dea tak pikir semua itu ,
memang aku rasa cm nk clash saja ngn dea ,
tapi dea tak mao lepas aku ,
so , takpa . aku stay ngn dea smpai sekarang ,
dan insyaAllah . kami akan cuba pertahankan hubungan suci ini sampai mati !
AMIN ~